Πολιτική απορρήτου

Εισαγωγή

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει μόνον για την ιστοσελίδα www.plantit.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») την ιδιοκτησία της οποίας έχει η εταιρεία με επωνυμία: ΑΓΚΡΟΖΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ και διακριτικό τιτλο: ΑΓΚΡΟΖΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, με ΑΦΜ:095238415 της Δ.Ο.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και διεύθυνση ΑΙΤΩΛΙΑΣ 2 , 16341, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού ιστοτόπου.
Η εταιρεία, ως υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, σεβόμενη την ιδιωτικότητα των φυσικών προσώπων, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ανάγκη προστασίας των προσωπικών των δεδομένων και ενημερώνει το πρόσωπο στο οποίο τα εκάστοτε προσωπικά δεδομένα αφορούν (εφεξής το «Υποκείμενο») το οποίο επισκέπτεται/χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία που ισχύει καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της αρμόδιας Εποπτικής Αρχής.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Ιστοσελίδα μας. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και το πώς μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα ενημερώσετε.
Μπορεί κατά καιρούς να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε αυτή την πολιτική καλό είναι να επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα.

Το είδος προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Τα είδη προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε περιλαμβάνουν:
Α) Δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην Ιστοσελίδα ή στα Apps
-Υποχρεωτικά: ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), κωδικό πρόσβασης (login password), όνομα, επίθετο
-Προαιρετικά: ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου.
Β) Στοιχεία από τις συναλλαγές σας με εμάς, είτε μέσω του φυσικού μας καταστήματος ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
-Ενδεικτικά, συλλέγουμε σημειώσεις από τις συνομιλίες μας μαζί σας, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάνατε, προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, λίστα προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και πώς και πότε επικοινωνείτε μαζί μας.
– Στοιχεία πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας)
Γ) Δεδομένα πρόσβασης: Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη (username), τον κωδικό πρόσβασης (password), την IP address για τεχνικούς λόγους καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων της Ιστοσελίδας ενώ παράλληλα συλλέγονται πληροφορίες από τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης cookies εδώ.

Γιατί συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Νομικές βάσεις επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης σχετικά με τα προϊόντα που επιθυμείτε. Η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι δηλαδή η εκτέλεση σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ.
Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε, εφόσον το επιθυμείτε, την υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών συναλλαγών (αγοράς εκ αποστάσεως προϊόντων ή και υπηρεσιών), ήτοι διαχείριση της πώλησης των προϊόντων/ή και υπηρεσιών μας, π.χ. την επικοινωνία και ενημέρωση σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων και την εξέλιξη παραγγελίας σας, την εκτέλεση της παραγγελίας σας, την αποστολή των προϊόντων, τη διαχείριση των οφειλών σας προς την εταιρεία, την πραγματοποίηση επιστροφών και την παροχή εγγυήσεων. Η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι δηλαδή η εκτέλεση σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ.
Λογαριασμός χρήστη: Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να ενημερωθείτε και να παραγγείλετε τα προσφερόμενα προϊόντα /υπηρεσίες χωρίς να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό. Ωστόσο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη, ανακοινώνοντας προσωπικά δεδομένα σας και επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή εγγραφή και να αποτραπεί μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση από τρίτους, θα λάβετε έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Οι μεταγενέστερες συνδέσεις θα απαιτούν μόνο το email ή το όνομα χρήση και των κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που μας δίνετε για να σας παρέχουμε αυτόν τον λογαριασμό, ο οποίος προσφέρει αρκετές χρήσιμες λειτουργίες. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημά σας για πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών και τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σχετικής υπηρεσίας. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας ή άλλες αγορές, να επωφελείστε από ειδικές προσφορές, να κάνετε μελλοντικές κρατήσεις πιο εύκολα και να επιλέγετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Η διαχείριση των προσωπικών σας ρυθμίσεων σας επιτρέπει να αναζητάτε και να ελέγχετε τις πληροφορίες που έχετε δώσει.
Eξυπηρέτηση πελατών: παρέχουμε την εξυπηρέτησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας τις εργάσιμες μέρες και ώρες γραφείου 08:00-16:00. Email και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα μπορείτε να στέλνετε 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα αλλά θα απαντώνται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες όπως προαναφέρθηκε. Η κοινοποίηση των στοιχείων σας στο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας, μας επιτρέπει να σας απαντάμε όποτε μας χρειάζεστε και να απαντάμε σε τυχόν ερωτήσεις σας σχετικά με την παραγγελία / αγορά σας. Άλλες επικοινωνίες: Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους: Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε σε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει. Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας online, μπορεί να σας στείλουμε email υπενθύμισης για να τη συνεχίσετε. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία κράτησης από την αρχή. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να σας αποστείλουμε το newsletter.
Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 α) ΓΚΠΔ ή ανάλογα με την περίπτωση και το έννομο συμφέρον της εταιρίας ως υπευθύνου επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στ ΓΚΠΔ.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τη διαχείριση και την επίλυση νομικών διαφορών, για ρυθμιστικές έρευνες και συμμόρφωση ή για την εφαρμογή των όρων χρήσης της υπηρεσίας online κρατήσεων σε εύλογο βαθμό. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποτροπή απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.
Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τα έννομα συμφέροντά μας, όπως το να σας παράσχουμε το πλέον κατάλληλο περιεχόμενο ιστοσελίδας, email και newsletter, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, για σκοπούς ανάλυσης, στο πλαίσιο της επιδίωξής μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των χρηστών αλλά και για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας των online υπηρεσιών μας.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας – Πως κοινοποιούνται τα Δεδομένα σας;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρονται) για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών της μάρκας και των προϊόντων, Google, Facebook, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων.  Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Άλλοι τρίτοι φορείς, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με αρχές που εφαρμόζουν τον νόμο, στον βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή είναι απολύτως απαραίτητα για την πρόληψη, τον εντοπισμό ή τη δίωξη ποινικών αδικημάτων και απάτης. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψουμε προσωπικά σας στοιχεία στις αρμόδιες αρχές για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας μας ή των δικαιωμάτων και της περιουσίας των συνεργατών μας.
Άλλοι τρίτοι όταν εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας

Τι διαδικασίες ασφαλείας εφαρμόζονται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Εφαρμόζουμε και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ήτοι με τον Νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων. Έχουμε εφαρμόσει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ώστε η επεξεργασία να είναι σύννομη και να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων, το απόρρητο της επεξεργασίας και το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων. Ενδεικτικά έχουμε προβεί σε ψευδωνυμοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έχουμε την δυνατότητα να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα, την διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων και των υπηρεσιών επεξεργασίας σε συνεχή βάση, έχουμε την δυνατότητα αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, διαθέτουμε διαδικασία για την τακτική δοκιμή, εκτίμηση και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και των οργανωτικών μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της επεξεργασίας.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων, εφαρμόζουμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και την κατάχρηση αυτών Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της υπεύθυνης επεξεργασίας και της εκτελούσας επεξεργασίας και μόνο για τον συμφωνηθέντα σκοπό. Τα πρόσωπα αυτά δεσμεύονται να τηρούν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της εν λόγω Σύμβασης απόλυτη εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Για να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας, έχουμε επιλέξει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να λάβετε υπόψη σας ότι απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει στον Διαδίκτυο.
Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την ασφάλεια που παρέχεται μέσω της Ιστοσελίδας, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: support@plantit.gr.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς, για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους, για την επίλυση διαφορών με οποιαδήποτε μέρη και όπως άλλως κρίνεται απαραίτητο για τους σκοπούς πραγματοποίησης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα δήλωση προστασίας.
Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.
Τηρούμε αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας και συνεργαζόμαστε με την αρμόδια Εποπτική Αρχή, διασφαλίζουμε την ασφάλεια της επεξεργασίας και ειδικότερα στις διαδικασίες (i) γνωστοποίησης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τυχόν παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, (ii) ανακοίνωσης παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στα υποκείμενα των δεδομένων, (iii) εκτίμησης αντικτύπου σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και (iv) προηγούμενης διαβούλευσης με την Αρχή πράξεων επεξεργασίας.

Σύνδεση με δικτυακούς τόπους τρίτων

Η οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση της Ιστοσελίδας με άλλους διαδικτυακούς τόπους τρίτων μερών μέσω ειδικών συνδέσμων, υπερσυνδέσμων (links, hypperlinks, banners κλπ) δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της εταιρείας ανάληψη οιασδήποτε ευθύνης για το περιεχόμενο του διαδικτυακού αυτού ιστότοπου, την ποιότητα και την πληρότητα των τυχόν προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρουσιάζονται σε αυτόν, την πολιτική που ακολουθείται στο διαδικτυακό αυτό ιστότοπο σχετικά με την προστασία και διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα Υποκείμενα θα πρέπει να φροντίζουν τα ίδια να ενημερώνονται για την προστασία και διαχείριση των δεδομένων τους από τους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους.

Δικαιώματα Ενημέρωσης, Πρόσβασης, Διόρθωσης, Περιορισμού, Φορητότητας και Διαγραφής

Ως υποκείμενα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης, όπως ειδικότερα αυτά ορίζονται στα άρθρα 13-21 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας email στην παρακάτω διεύθυνση support@plantit.gr.
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία ή μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε από τα στοιχεία σας που διατηρούμε
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να εμποδίσουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε ή να εκφράσετε τη διαφωνία σας σε σχέση με συγκεκριμένους τρόπους χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων. Κατόπιν αιτήσεώς σας, θα κλείνουμε και θα διαγράφουμε τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία σας δε θα είναι πουθενά προσβάσιμα. Μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας περί διαγραφής του λογαριασμού σας στις υπηρεσίες μας εδώ support@plantit.gr. Θα διατηρούμε στα συστήματά μας τα προσωπικά σας στοιχεία με μοναδικό σκοπό την επίλυση οποιασδήποτε νομικής διαφοράς στα πλαίσια των παρόντων όρων χρήσης ή την αποφυγή κάθε κινδύνου απάτης, για περιορισμένο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να στείλουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει, σε κάποιο τρίτο μέρος.
Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν συναίνεσής σας, έχετε δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει έννομου συμφέροντος ή δημόσιου συμφέροντος, έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε τη διαφωνία σας ανά πάσα στιγμή σε σχέση με αυτήν τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Βασιζόμαστε σε εσάς για να διασφαλίζετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρη, ορθά και επικαιροποιημένα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για τυχόν αλλαγές ή ανακρίβειες στα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνώντας με το support@plantit.gr. Θα χειριστούμε το αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση dpo@plantit.gr από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας υποβλήθηκε η ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του Υποκειμένου.
Εναλλακτικά το Υποκείμενο μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία της Εταιρείας:
ΑΙΤΩΛΙΑΣ 2 & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 16341, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

κατά τη διαδικασία αυτή η Εταιρεία μπορεί να ζητήσει από το Υποκείμενο να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του.
Στην περίπτωση που το Υποκείμενο θεωρεί ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του, μπορεί να προσφύγει στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr).
Επειδή η παρούσα ενημέρωση και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτή όροι προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθούν, καλούμε τα Υποκείμενα να ενημερώνονται τακτικά για το περιεχόμενο της παρούσας και να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές.
Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Χρήση της Ιστοσελίδας από ανήλικους

Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανήλικοι κάτω των δεκαέξι (16) ετών απαγορεύεται να μας γνωστοποιούν μέσω της Ιστοσελίδας Δεδομένα Προσωπικού τους Χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή η επεξεργασία είναι σύννομη μόνον εάν και στο βαθμό που η εν λόγω συγκατάθεση παρέχεται ή εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην Ιστοσελίδα;

Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόταση ή σχόλιο σχετικά με αυτήν τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email support@plantit.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην Ιστοσελίδα είναι Παντελής Ζαρακοβίτης email: pandelis@plantit.gr

Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά 01 Ιουλίου 2019

Σχόλια/Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που δεν έχουν καλυφθεί, ή σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας ο οποίος θα χαρεί να σας βοηθήσει:
Email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@plantit.gr ή dpo@plantit.gr
Επιστολή προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) στη διεύθυνση ΑΙΤΩΛΙΑΣ 2, 16341, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Cart

loader