Παχύφυτα: Κήπος με ελάχιστο νερό στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα

Ένας κήπος με παχύφυτα είναι μια επιλογή με στιλ και οικονομία στο νερό!

Η μείωση της κατανάλωσης νερού είναι πάντα ευπρόσδεκτη και μερικές φορές είναι πραγματικά απαραίτητη: τόσο για να εξοικονομήσετε χρήματα όσο και για να δημιουργήσετε έναν όμορφο κήπο όπου δεν υπάρχει δυνατότητα ποτίσματος.

Ένας κήπος με ελάχιστο νερό είναι η λύση. Το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο, γοητευτικό και πολύ κομψό. Ο “ξηρός κήπος” είναι διακοσμημένος με κάκτους και χυμώδη παχύφυτα.

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στους κάκτους και τα παχύφυτά σας, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο υπόστρωμα που να περιέχει αρκετή ποταμίσια άμμο και να στραγγίζει καλά. Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε λίπανση με ένα καλό υγρό λίπασμα για κάκτους και παχύφυτα. Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το υγρό λίπασμα για κάκτους και παχύφυτα της Cifo κάθε 7-10 ημέρες και να ποτίζετε όταν το χώμα είναι εντελώς στεγνό.

Το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστεί να ποτίζετε ακόμα και κάθε μέρα όταν η γλάστρα είναι πολύ μικρή.

Ορισμένα παχύφυτα όπως η πορτουλάκα και το μεσημβριάνθεμο, καλλιεργούνται ως εποχιακά φυτά και μπορούν να ενισχυθούν στην ανάπτυξη και την ανθοφορία τους με το υγρό λίπασμα για ανθοφόρα φυτά της Cifo. Προστατεύστε τα φυτά από ασθένειες και παράσιτα και θα έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Cart

loader